Vies Ivano?
Vandaag nog een vrije dag gehad, morgen wordt mijn eerste dag dat ook daadwerkelijk voor een klas scholieren moet staan... Spannend! Ik heb nog wat aan mijn presentatie zitten sleutelen en wat ideeën opgedaan voor mijn volgende lessen. Van de moeder van Olesia ook nog wat Oekraïense les gekregen in de werkwoorden en daarna ben ik een wandeling gaan maken in het weiland achter het huis. En daar werd ik gechoqueerd door de grote hoeveelheid zwerfval op sommige plekken, echt heel veel! Hele bergen afval en sloten vol met plastic flessen. Een heel triest gezicht. Ik heb er foto's van gemaakt. Ik heb besloten om dit ook maar als aandachtspunt in mijn presentaties/lessen te maken. Misschien laat ik de scholieren wat leuke praktische dingen doen als een vuilnisbak ontwerpen, oplossingen bedenken over het reduceren van de productie van afval en misschien een straat in de stad schoonmaken... Morgen zal ik alleen nog over Nederland praten, maar misschien dat ik volgende week kan beginnen aan het milieu!
Groetjes, Marjolein
Hej Maj!
Wat leuk om je verhalen te horen/lezen! Heel veel succes met je eerste les :)
He Maj!
Echt fijn dat die mensen allemaal zo lief voor je zijn! Met t lesgeven komt vast ook alles goed. En weet je al of je langer bij Olesia mag blijven? Hoop t wel voor je, wat een schattig huis is dat, net een kasteeltje. Staat Jezus bij jullie in de tuin? Nou, ben heel benieuwd wanneer de wodkateller gaat oplopen, niet te geloven dat je dat zomaar hebt afgeslagen en rode wijn hebt genomen zeg.. :p
Dikke Kus Do